Ηράκλειο: Τους συνέλαβαν με σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης (φωτο)

Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν 2.775 γραμμάρια κοκαΐνης,  το χρηματικό ποσό των 19.400 Ευρώ και 5 ζυγαριές ακριβείας. Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν, σήμερα (29.12.2023) το πρωί στο Ηράκλειο, τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης/ Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ότι, οι τρεις ημεδαποί από κοινού κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι τρεις ημεδαποί και ακινητοποιήθηκαν, ενώ ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 2.775 γραμμάρια κοκαΐνης (συσκευασμένα σε νάιλον συσκευασίες),
  • το χρηματικό ποσό των 19.400 Ευρώ,
  • 68 γραμμάρια κάνναβης,
  • πέντε ζυγαριές ακριβείας και
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.   

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί